Anunt Gold Clinica Naturell

La noi accentul se pune pe sănătate, frumusețe și armonie. Noi vă putem ajuta să vă recăpătați încrederea în sine. Venim în întâmpinarea tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sau să își mențină starea de sănătate, să își armonizeze și echilibreze corpul, mintea și sufletul sau să se elibereze de stresul vieții cotidiene.

Talk And Mind Evolution

Talk And Mind Evolution

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Lugoj, nr. 79
Telefon
0774616539
Social links
Categorie
Cabinete / clinici medicina alternativa
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
171

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Talk And Mind Evolution Bucuresti

Centrul nostru s-a înființat tocmai din dorința de a ajuta parinții să înțeleagă ce au de făcut pentru a contribui la dezvoltarea normală a copilului. În procesul de intervenție terapeutică, părinții au un rol esențial în dezvoltarea abilităţilor copiilor. Implicarea acestora în terapia copilului este puternic recomandată iar respectarea temelor propuse de specialişti este esenţială în generalizarea abilităţilor dobândite în contextul terapeutic, generalizare ce accelerează stâpânirea (masterarea) acestor abilităţi.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00

Filtre

Tip medicina naturista: Terapie de eliberare emotionala

Anunt Gold Clinica MedOzon

Clinica MedOzon din Timisoara a fost construita acum aproape 8 ani si, de atunci, ne-au trecut pragulul peste 10.000 de pacienti din tara cat si din afara tarii. Terapia cu ozon este buna la orice varsta si are efecte vizibile asupra sanatatii