Anunt Gold Clinica MedOzon

Clinica MedOzon din Timisoara a fost construita acum aproape 8 ani si, de atunci, ne-au trecut pragulul peste 10.000 de pacienti din tara cat si din afara tarii. Terapia cu ozon este buna la orice varsta si are efecte vizibile asupra sanatatii

Cabinet de masaj terapeutic Thai Elena Nastaca

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Titu Maiorescu, nr. 11
Telefon
0761683836
Social links
Categorie
Cabinete / clinici medicina alternativa
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
174

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cabinet de masaj terapeutic Thai Elena Nastaca din Timisoara

Cu o traditie de mii de ani in Asia, masajul Thai este recunoscut international pentru numeroasele sale beneficii terapeutice asupra corpului, mintii si spiritului. Masajului thai se aplica prin utilizarea directă a presiunii asupra mușchilor, în cea mai mare parte a corpului, combinat cu stretching pentru a stimula şi mai mult sistemul musculo-scheletal, care include articulații, oase, nervi, ligamente, sistem limfatic, si aduce beneficii tuturor celor 5 sisteme fiziologice ale corpului.

Mai jos sunt detaliate beneficiile pentru cele cinci sisteme fiziologice:
1. Sistemul circulator - Îmbunătățește circulația sanguină, frecvență cardiacă mai mică, creşte temperatura zonei masate, creşte circulația limfatică, reduce edemul (umflăturile).

2. Sistemul musculo-scheletal - îmbunătăţeşte forţa şi eficienţa musculară, reduce tensiunea musculară, îndepărtează toxinele din masa musculară, relaxează tendoanele și îmbunătățește elasticitatea, crește mobilitatea şi flexibilitatea articulațiilor şi reduce rigiditatea.

3. Sistemul nervos - Stimulează și îmbunătățește activitatea nervilor și senzaţiilor cu efecte de reducere a durerii, crește sensibilitatea pielii, și îmbunătățeşte funcțiile organelor interne, cum ar fi stomacul, intestinul etc.

4. Sistemul respirator - Îmbunătățește profunzimea respirației și gradul de relaxare.

5. Aparatul digestiv - Crește elasticitatea tubului digestiv și mişcarea intestinală, previne și ameliorează indigestia. Stiinta si arta a terapiei asiatice adusa direct de la cea mai recunoscuta scoala internationala Thailandeza, premiata de insasi familia regala Thai pentru efectele terapeutice extraordinare ale sale.

Exista mai multe tipuri de masaj THAI pecum urmeaza:
1. masajul terapeitic THAI in stil Regal care are la baza 2 principii (masajul dea-lungul celor 12 meridiane energetice si streching-ul final avand la baza exercitii din yoga).
Acesta este focusat pe diversele afectiuni ale persoanei: dureri de genunchi, luxatie de glezna, umeri amortiti, ameteli, oboseala, gat amortit, dureri de cap, dureri menstruale, brat amortit, indigestie, constipatie, durere de picior, dureri de spate sau ale coloanei, tensiuni musculare, nervi blocati). Aduce reale beneficii pentru cele 5 sisteme fiziologice enumerate mai sus.

2. Tok Sen: masajul descris la punctul 1 care se combina cu masajul ciocanului de lemn de tec si cui de tec. Vibratiile lemnului se aplica dea-lungul osaturii si acesta ajuta atat la relaxarea musculaturii cat stimuleaza si cresterea/refacerea osaturii. Este excelent pentru persoanele care duc lipsa de calciu, au oase casante/moi, osteoporoza, boala gaugher, etc. Acest masaj este invatat direct de la calugarii din templele budiste.

3. Foot masaj - reflexoterapie: se face masaj avand la baza cele 37 puncte reflexogene care sunt corelate cu toate organele si membrele corpului. Se efectueaza pe tehnicile de incalzire, relaxare si apoi terapia piciorului prin aplicarea unei presiuni de 3 kg pe fiecare punct in parte. In cazul unor afectiuni, se va apasa pana la disparitia durerii din punctul reflexogen.

Beneficii: relaxare, detaxifiere, stimulare limfatica, stimuleaza comunicarea neuronala cu organele corpului. Spiritul artei asiatice mai accesibila pentru tine ca oricand, acum, prin serviciile cabinetului de masaj Terapeutic Thai - Elena Nastaca.

Filtre

Tip medicina naturista: Masaj, Masaj energetic, Masaj Thai Regal, Presopunctura, Reflexoterapie
Zone din Timisoara: Baba Dochia

Anunt Gold Clinica Naturell

La noi accentul se pune pe sănătate, frumusețe și armonie. Noi vă putem ajuta să vă recăpătați încrederea în sine. Venim în întâmpinarea tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sau să își mențină starea de sănătate, să își armonizeze și echilibreze corpul, mintea și sufletul sau să se elibereze de stresul vieții cotidiene.