Anunt Gold Clinica MedOzon

Clinica MedOzon din Timisoara a fost construita acum aproape 8 ani si, de atunci, ne-au trecut pragulul peste 10.000 de pacienti din tara cat si din afara tarii. Terapia cu ozon este buna la orice varsta si are efecte vizibile asupra sanatatii

Chirica Cristian

Chirica Cristian

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Strada Prevederii, nr. 24, bl. G 4-G 5, et. 2, ap. 83
Telefon
0723524821
Categorie
Cabinete / clinici medicina alternativa
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
297

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Chirica Cristian Bucuresti

Medicina alopata practicata azi in clinicile si spitale noastre incearca din rasputeri sa faca fata numeroaselor probleme in profilaxia osteo-musculara a pacientilor. Acest segment al recuperarii osteo-musculare unde marea majoritate a problemelor coloanei vertebrale scolioze, cifoze, lordoze, vicii de statica sau de profesie, pacientului i se prescrie antiinflamatoare si cu asta s-a rezolvat problema.

Medicina practicata pe acest segment in Romania are multe lacune si departe in a aborda o medicina holistica. In marea majoritate a afectiunilor de coloana vertebrala se recomanda operatia ca fiind cea mai eficienta solutie...si asta dupa un sir lung de tratamente cu antiinflamatoare, se asteapta pacientul la cap de drum spundu-i-se ca asta e procedura ... as putea da mai multe exemple din practica mea de pina acum, cu istoriile multor pacienti dar ma voi opri aici. Osteopatia, kinetoterapia, masajul sint folosite cu rezultate remarcabile in tarile civilizate unde medicul acorda o importanta deosebita preventiei si profilaxiei pacientului.

Filtre

Tip medicina naturista: Presopunctura

Anunt Gold Clinica Naturell

La noi accentul se pune pe sănătate, frumusețe și armonie. Noi vă putem ajuta să vă recăpătați încrederea în sine. Venim în întâmpinarea tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sau să își mențină starea de sănătate, să își armonizeze și echilibreze corpul, mintea și sufletul sau să se elibereze de stresul vieții cotidiene.