Anunt Gold Clinica MedOzon

Clinica MedOzon din Timisoara a fost construita acum aproape 8 ani si, de atunci, ne-au trecut pragulul peste 10.000 de pacienti din tara cat si din afara tarii. Terapia cu ozon este buna la orice varsta si are efecte vizibile asupra sanatatii

Acu Clinique

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Wolfgang Amadeus Mozart, nr. 1
Telefon
0724279573
Social links
Categorie
Cabinete / clinici medicina alternativa
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
212

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Acu-Clinique Bucuresti

Acu-clinique a fost infiintata in 2005 de catre dr. Beatrice Barna. Medic generalist alopat prin formatia universitara, s-a dedicat medicinii „alternative". Primul pas catre medicina naturista s-a datorat parintilor, apicultori si adepti ai api-fitoterapiei. Acu-Clinique va ofera: acupunctura, reflexoterapie, masaj terapeutic, api-fitoterapie, aromaterapie, mezoterapie, homeopatie. Dupa terminarea facultatii de medicina si a stagiaturii a descoperit acupunctura, domeniu in care ulterior s-a specializat (studii postuniversitare - competenta). Ulterior studiile au fost completate cu alte domenii din medicina alternativa: api-fitoterapie, aromaterapie, gemoterapie, osteopatie si homeopatie.

In ceea ce priveste acupunctura au urmat noi cursuri de specializare: auriculoterapie, scalpacupunctura, pulsologie, psihoacupunctura. Marea provocare este tot mai aproape – studii de specialitate in China. In paralel cu medicina traditionala chineza a descoperit si ayurveda – medicina traditionala indiana, tot o medicina holistica, in care omul este privit si tratat ca un tot unitar. In clinica se mai foloseste si masajul traditional, dar si reflexoterapia – un tip special de masaj care imbina masajul cu medicina traditionala extrem orientala. Alaturi de doamna doctor, in clinica exista personal specializat in masaj si reflexoterapie, terapeuti bine pregatiti si cu o experienta bogata in domeniile respective.

Orar

Luni - Vineri: 12:00 - 20:00

Filtre

Tip medicina naturista: Acupunctura, Masaj, Reflexoterapie

Anunt Gold Clinica Naturell

La noi accentul se pune pe sănătate, frumusețe și armonie. Noi vă putem ajuta să vă recăpătați încrederea în sine. Venim în întâmpinarea tuturor celor care doresc să își îmbunătățească sau să își mențină starea de sănătate, să își armonizeze și echilibreze corpul, mintea și sufletul sau să se elibereze de stresul vieții cotidiene.