Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Tabara de Medicina si Bioetica

Tabăra de Medicină și Bioetică

Detalii eveniment

Telefon
0720014355
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1437

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 august 2023 - Duminica 3 septembrie 2023

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Tabăra de Medicină și Bioetică


Deși s-a mutat în veșnicie de mai bine de 10 ani, lucrarea părintelui profesor Ilie Moldovan sporește.

Tinerii studenți la medicină, farmacie sau la alte facultăți din domenii înrudite cu acestea, dar și cei ce activează deja în diverse ramuri ale medicinii, sunt invitați să se întâlnească în tinda Raiului, la Schitul Sfântul Ioan Evanghelistul din Găbud, județul Alba, în perioada 25 august - 3 septembrie, spre a se îmbogăți nu doar sufletește, ci și profesional, prin împletirea armonioasă dintre credință și știință.

Tabăra are ca tematică BIOETICA ȘI MEDICINA și va fi abordată atât din perspectivă medicală, cât și teologică.

Invitații sunt deosebiți!

1. Prof. Dr. IRINEL POPESCU - Medic Primar Chirurgie Generală, profesor de chirurgie al UMF Carol Davila din București, supranumit „părintele transplantului hepatic” în România, coordonatorul Centrului Integrat de Excelență în Boli Hepatice SANADOR, va susține SÂMBĂTĂ, 26 AUGUST, de la ora 14:00, conferința "Știința și credința din perspectivă actului terapeutic".

2. Dr. Marius Smărăndoiu, la bază Inginer IT, actual Medic Generalist și Dentist Implantolog, cadru asociat la facultatea de Medicină Lucian Blaga din Sibiu la disciplina de prim-ajutor și fondator al Clinicii CasaDente din Sibiu, va susține DUMINICĂ, 27 AUGUST, de la ora 14:00, un Workshop de Urgențe Medicale.

3. Dr. Michael-Bogdan Mărgineanu este cercetător postdoctoral în neuroștiința cancerului la Institutul Francis Crick din Londra și șef de lucrări în cadrul Disciplinei Fiziologie, Facultatea de Medicină, UMF „Victor Babeș” TIMIȘOARA. Va vorbi LUNI, 28 AUGUST, de la ora 14:00 despre "Metabolismul energetic și apărarea antioxidantă: particularități în cancer și sistemul nervos".

4. Dr. CIPRIAN FIȘCĂ - Medic Specialist Cardiolog, face parte din echipa de specialiști a Centrului medical LOTUS și a Clinicii RegenMed din Târgu-Mureș. În 29 August, MARȚI, ora 18:30, va susține Workshop-ul Electrocardiograma, o altă matematică

5. Dr. IOANA NATALIA MILOȘ - Asistent Universitar UMF Victor Babeș din Timișoara, medic primar endocrinolog, doctor în medicină, competențe în ecografia generală. Pe 30 AUGUST, MIERCURI, de la ora 14:00 va face o "Introducere în fiziologia sistemului endocrin."

6. Dr. MONICA- DANIELA COTARCĂ - Asistent universitar la Departamentul de Științe Funcționale, Disciplina de Fiziologie, UMF “Victor Babes” Timișoara și cercetător științific post-doctoral Oncogen - Centru de Terapii Genice si Celulare în Tratamentul Cancerului Timișoara JOI, 31 AUGUST, de la ora 14 va susține conferința:"O abordare colaborativă de cercetare în studiul detecției și clasificărilor tumorilor craniene utilizând tehnici Deep Learnig Machine. Principii de bioetică medicală”

7. Oana Iftime: Biolog cu activitate în domeniul didactic, protecţia naturii şi bioetică. Alexandru Iftime: Biolog cu activitate în domeniul studiilor zoologice, protecţia naturii, bioetică şi antropologia culturală. Ambii sunt autori și coautori ai unor manuale școlare și ai unor lucrari de popularizare a ştiinţei şi apologetice.

Conferințele pe care le vor susține:

VINERI, 1 SEPTEMBRIE
ora 18:00 “Paradigme actuale în raportarea la darul vieţii – de la reproducerea umană asistată la moartea cerebrală.”

SÂMBĂTĂ, 2 SEPTEMBRIE
ora 14:00 “Îngrijirea sănătăţii în lumea contemporană, între scientism şi influenţele New Age. “ IMPORTANT!

Prezența la conferințele din cadrul taberei nu este condiționată de participarea la întreaga tabără. Dacă doriți să ajungeți la conferințe, vă rugăm să anunțați la nr: 0720014355.