Anunt Gold Estet & Gyn

Estet & Gyn Giroc - tel. 0749.276.189, 0766.295.677 - Lifting facial, Blefaroplastie, Rinoplastie, Otoplastie, Marire sau micsorare de sani, Scoaterea tatuajelor, Labioplastie.

Spitalul Zetta

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Strada Padureanu Ghita, nr. 5
Telefon
0310051139
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
350

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Spitalul Zetta Bucuresti


Spitalul Zetta este un centru de excelenţă în chirurgia plastică şi reparatorie. Un spaţiu al echilibrului între rigoarea ştiinţifică şi inspiraţie, între tehnologie şi artă, între tradiţie profesională şi modernitate. Spitalul Zetta este mai mult decât un centru de excelenţă în chirurgia plastică şi reparatorie.

Este spațiul unde vă veți recupera zâmbetul.
Este locul unde vă puteți regăsi încrederea în sine.
Este prilejul de a scăpa de dezechilibrul emoțional provocat de imperfecțiunile fizice pe care le-ați dorit, dintotdeauna, dispărute.
Este centrul care vă oferă servicii premium la prețuri medium.

Zetta înseamnă o echipă medicală excepţională, cu peste 100 de ani de experienţă, adunaţi în mii de ore de operaţii sofisticate, autori a numeroase lucrări de specialitate şi studii, contributori la congrese profesionale internaţionale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi soluţii medicale.

Tehnologia de ultimă generaţie a clinicii este selectată special pentru a asigura lezarea minimă a ţesuturilor şi o recuperare mai rapidă a pacienţilor. Tot pentru cea mai bună experienţă posibilă, am ales soluţiile dedicate anesteziei, spaţiilor de recuperare, întregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizează calitatea experienţei

Orar clinica

Luni - Vineri: 7:30 - 21:30

Filtre clinica

Tip: Private
Specialitatea: Chirurgie plastica

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro