Spitalul de Copii Marie Curie

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Constantin Brancoveanu, nr. 20
Telefon
0214604260, 0214603026
Fax
0214601260
Web
https://www.mscurie.ro
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 9 luni si 3 saptamani
Vizualizari
71

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Spitalul de Copii Marie Curie Bucuresti

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “M. S. Curie” este o instituţie de interes public naţional, în domeniul public al statului, în administrarea şi subordinea Ministerului Sănătăţii, având ca obiect de activitate asistenţa medicală, cercetarea ştiinţifică şi învăţământul medical de specialitate, o bogată tradiţie recunoscută pe plan naţional şi internaţional şi un personal universitar de înaltă ţinută ştiinţifică. Misiunea sa este de a oferi servicii de sănătate specifice care să rezolve problemele de sănătate ale pacienţilor în cel mai bun şi eficient mod posibil. Spitalul este o donaţie a statului polonez pentru copiii din România, construit de firma poloneză BUDIMEX . Functioneaza din anul 1984.

Obiectul de activitate al Spitalului, este asistenţă medicală de specialitate pentru copii, cu adresabilitate întregii populaţii a ţării, asigurând prin personalul său înalt calificat:
- Servicii de urgenţă;
- Servicii curative;
- Servicii profilactice;

Obiectul de activitate cuprinde şi învăţământul medical universitar, cercetarea stiintifică medicală. Din punct de vedere al cercetării-dezvoltării, unitatea este angrenata in studii de interes national si international. In spital se trateaza pacienti cu patologie grava si foarte grava din Bucuresti si toata tara.

Numarul total de paturi: 466.

Orar clinica

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00