Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Spitalul Coltea

Spitalul Coltea

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Bulevardul Bratianu Ion C. nr. 1
Telefon
0213874100
Fax
0213874101
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
230

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Spitalul Coltea Bucuresti

Cei mai buni doctori din tara se afla in cadrul Spitalului Clinic Coltea. Invatamantul pre si postuniversitar este marcant si recunoscut pe plan national, formand medici specialisti si primari ce se constituie in cele mai apreciate nuclee de specialitate. In cadrul spitalului vin pacienti din toate colturile tarii, beneficiind de buna pregatire si consideratie umana a celor mai buni medici. Tinerii doctori au norocul de a se dezvolta sub auspiciile profesorilor de reputatie nationala, facand si stagii de pregatire internationala.

Mediul profesionist din cadrul spitalului, serviciile medicale, pregatirea profesionala a doctorilor, renumele acestora, fac din Spitalul Clinic Coltea unul dintre cele mai prestigioase spitale din tara. Ca doctor si pacient care a beneficiat de serviciile spitalului, ma declar extrem de norocoasa sa-i cunosc pe doctorii din spital, ca si pe toti ceilalti care fac ca actul medical sa fie adus la un nivel inalt de profesionalitate. Umanitatea si profesionalismul tuturor, dragostea pentru profesie nu au valoare mai mare in alta parte a lumii medicale..

Orar clinica

Luni - Duminica: 0:00 - 24:00

Anunt Gold Estet & Gyn

Estet & Gyn Giroc - tel. 0749.276.189, 0766.295.677 - Lifting facial, Blefaroplastie, Rinoplastie, Otoplastie, Marire sau micsorare de sani, Scoaterea tatuajelor, Labioplastie.