Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro

Redobandeste-ti forma corpului cu abdominoplastie!

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 1 saptamana
Apartine de
Olariu Clinics
Vizualizari
305

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală estetică răspândită și eficientă, cunoscută și sub numele de „tummy tuck” (reducerea excesului de piele și grăsime de pe abdomen). Această procedură oferă oportunitatea de a scăpa de excesul de piele și grăsime din zona abdominală, rezultând un abdomen mai plat, tonifiat și mai atractiv. Însă, abdominoplastia nu este doar despre aspectul fizic. Această procedură poate aduce beneficii semnificative pentru sănătatea și bunăstarea generală a pacienților. În acest articol, vom explora detaliat beneficiile abdominoplastiei, persoanele cărora li se adresează această intervenție chirurgicală, precum și rolul pe care îl joacă Olariu Clinics în oferirea acestui tratament de top.

Beneficiile Abdominoplastiei


- Abdomen mai plat și mai tonifiat: Unul dintre cele mai evidente beneficii ale abdominoplastiei este obținerea unui abdomen mai plat și mai tonifiat. Această intervenție chirurgicală ajută la îndepărtarea excesului de piele și grăsime din zona abdominală, rezultând un contur mai armonios și mai estetic. Pentru pacienții care au avut dificultăți în a scăpa de aceste depozite de grăsime nedorite prin dietă și exerciții fizice, abdominoplastia poate fi soluția potrivită pentru a obține rezultatele dorite.

- Reducerea aspectului îmbătrânit: Cu trecerea timpului și după sarcini, pielea abdomenului poate deveni flască și lăsată, iar mușchii slăbiți pot accentua aspectul îmbătrânit. Abdominoplastia poate corecta aceste modificări ale pielii și mușchilor, ajutând pacienții să arate mai tineri și mai revitalizați.

- Ameliorarea diastazei musculare: Diastaza musculară reprezintă o separare a mușchilor abdominali, care apare adesea după sarcini sau în urma unor fluctuații mari în greutate. Această separare poate provoca senzația de slăbiciune în zona mijlocului și poate afecta aspectul fizic al abdomenului. Abdominoplastia poate corecta diastaza musculară, reîntorcând mușchii la poziția lor normală și îmbunătățind tonusul abdominal.

- Corectarea problemelor post-sarcină: Sarcina poate lăsa urme asupra corpului, mai ales în zona abdominală. Excesul de piele, vergeturile și slăbiciunea mușchilor pot fi probleme comune cu care se confruntă multe femei după naștere. Abdominoplastia poate adresa aceste aspecte și poate oferi mamei posibilitatea de a-și redobândi corpul înainte de sarcină.

- Îmbunătățirea post-operatorie a pacienților cu pierdere în greutate: Pacienții care au avut o pierdere semnificativă în greutate pot fi lăsați cu exces de piele și țesut flasc în zona abdominală. Abdominoplastia poate ajuta la remodelarea abdomenului, eliminând excesul de piele și oferind pacienților o siluetă mai conturată și mai proporțională.

- Corectarea herniilor ombilicale: Abdominoplastia poate fi combinată cu corectarea herniilor ombilicale, dacă este cazul. Aceasta permite rezolvarea unei probleme de sănătate și estetică într-o singură intervenție chirurgicală.

- Îmbunătățirea încrederii în sine: Pentru mulți pacienți, abdominoplastia poate aduce o creștere semnificativă a încrederii în sine și a stimei de sine. Obținerea unui abdomen mai plat și mai bine conturat poate avea un impact pozitiv asupra percepției de sine și poate încuraja o atitudine pozitivă față de propria imagine.

Persoanele cărora li se adresează abdominoplastia


Abdominoplastia este potrivită pentru persoanele care se confruntă cu următoarele aspecte:

- Exces de piele și grăsime abdominală, care nu pot fi eliminate prin dietă și exerciții fizice.

- Slăbiciunea mușchilor abdominali, care cauzează aspectul de „burtică”.

- Aspect îmbătrânit și lăsat al abdomenului, cauzat de îmbătrânire sau după sarcini.

- Femeile care au trecut prin sarcini și au avut modificări ale pielii și mușchilor abdominali.

- Pacienții care au pierdut în greutate semnificativă și au rămas cu exces de piele și țesut flasc.

- Persoanele care doresc să-și corecteze problemele estetice și funcționale din zona abdominală.

Abdominoplastia este o procedură chirurgicală, iar potențialii candidați trebuie să fie în general sănătoși și să aibă așteptări realiste în privința rezultatelor.

Olariu Clinics: Clinica Estetică de Top pentru Abdominoplastie


Olariu Clinics este o clinică estetică de prestigiu, cu o experiență vastă în chirurgia plastică și reconstructivă, inclusiv în abdominoplastie. Doamna Dr. Daniela Olariu, chirurg plastic si estetician de la Olariu Clinics are vasta experienta in abdominoplastie, realizand de-al lungul anilor sute de astfel de proceduri estetice chirurgicale. Clinica unde se realizeaza interventia chirurgicala dispune de echipamente și tehnologie de vârf, asigurând un mediu sigur și avansat pentru intervenții chirurgicale.

Olariu Clinics pune un accent deosebit pe relația cu pacienții, oferind o abordare personalizată și compasiune. Echipa medicală lucrează îndeaproape cu pacienții pentru a înțelege nevoile și dorințele lor individuale, creând un plan de tratament adaptat fiecărei persoane. Acest aspect asigură că rezultatele obținute vor fi naturale, armonioase și în concordanță cu așteptările pacienților.

Siguranța și confortul pacienților sunt prioritare pentru Olariu Clinics. Echipa medicală dedicată oferă suport emoțional și profesional pe întreg parcursul procesului, de la prima consultație până la perioada de recuperare. Clinica creează un mediu empatic și prietenos, în care pacienții se simt în siguranță și încrezători în alegerea făcută.

În concluzie, abdominoplastia este o intervenție chirurgicală eficientă și răspândită, cu numeroase beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional. Această procedură este potrivită pentru persoanele care doresc să scăpe de excesul de piele și grăsime din zona abdominală, să corecteze problemele post-sarcină sau să îmbunătățească aspectul îmbătrânit al abdomenului.

Olariu Clinics reprezintă o alegere excelentă pentru pacienții care doresc să beneficieze de o intervenție de top, realizată de o echipă medicală experimentată și dedicată. Cu Olariu Clinics, pacienții pot avea încredere că vor primi servicii de înaltă calitate, rezultate estetice superioare și o experiență globală satisfăcătoare.

Stabiliti programare la o consultatie, direct pe site: olariuclinics.ro, telefonic: 0744 263 669 sau pe retelele de socializare.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro