Anunt Gold Cabinet psihologic Nicoleta Iordache

Cabinetul psihologic Nicoleta Iordache din Timisoara va ofera urmatoarele servicii - psihologie clinica - expertiza psihologica - psihoterapie pentru copii - psihoterapie pentru adolescenti - psihoterapie individuala si de cuplu - psihologi...

Psiholistart

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada Coriolan Baran, nr. 22
Telefon
0745388046
Categorie
Cabinete / clinici psihologie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
168

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Psiholistart Timisoara

Psiholistart este inainte de toate un stil de viata. In urma pregatirii si experientei pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, ne-am intarit convingerea ca nu te poti dezvolta suficient, nu iti poti gasi echilibrul interior neglijand o parte a sistemului MINTE-CORP-SPRIT. In aceeasi idee, Pe oricare din aceste parti o cizelezi, influentezi restul sistemului. Si toate acestea, in contact cu intregul univers, influentat si influentand tot ceea ce ne inconjoara.

Am invatat ca dezvoltarea personala este o arta. Colorezi intr-o parte, stergi in cealalta, pana cand poti sa privesti tabloul tau si sa simti implinirea, linistea, multumirea...tabloul numit VIATA. Ne-am infiintat ca Atelier de vindecare, tocmai sa calauzim pe toti acei care doresc mai mult de la viata lor. Iti stam alaturi prin workshopuri, Cursuri de formare in NLP, Ateliere si tabere de dezvoltare personala. Iar daca participarea la un grup de dezvoltare nu e potrivita pentru felul tau de a fi, poti beneficia de sprijin unu la unu in sedinte de coaching sau psihoterapie.

Filtre

Zone din Timisoara: Elisabetin

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro