Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Produse si suplimente naturale de la Secom

Produse si suplimente naturale de la Secom

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 ani si 8 luni
Apartine de
Secom
Vizualizari
228

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Secom® Healthcare Group este trendsetter si lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, care si-a construit, in cei 18 ani de activitate pe piata din Romania, o reputatie solida in domeniul importului si comercializarii de produse si suplimente naturale premium pentru sanatate si frumusete cu ingrediente studiate, certificate si brevetate la nivel global.

Grupul este alcatuit din 4 diviziii: Secom® – divizia business-to-business care gestioneaza portofoliul de produse de import, Secom® Retail – divizia de business-to-consumer care coordoneaza lantul de magazine fizice Secom precum si platforma online secom.ro, Good Routine® – brandul propriu de suplimente alimentare si Verithera – Clinica de Medicina Functionala si Integrativa.

Secom® Healthcare Group are in prezent o echipa de 200 de oameni si un portofoliu propriu si exclusiv de 400 produse din trei categorii: suplimente alimentare, ceaiuri si cosmetice naturale, realizate de producatori internationali de renume. Misiunea Secom® este aceea de a contribui la imbunatatirea sanatatii si a starii de bine a oamenilor prin produse si servicii de inalta calitate, inovatoare si de incredere.

”Prin produsele, serviciile si initiativele noastre, ajutam oamenii sa aduca vitalitate in viata lor, sa ia decizii echilibrate, sa foloseasca puterea preventive si sa dobandeasca obiceiuri sanatoase.“ spune Lucia Costea, cofondator si Secom® Healthcare Group.

De aceea, fiecare produs din portofoliul Secom® este suma unor alegeri facute cu mare responsabilitate de oamenii din echipa noastra. Aceste alegeri sunt, la randul lor, rezultatul unui proces riguros de selectie a produselor, desfasurat temeinic, etic, cu multa grija si care are la baza o multitudine de criterii stiintifice, pentru a putea oferi consumatorilor garantia sigurantei si a eficientei acestora. Mai multe detalii despre etapele parcuse de companie inainte de a introduce orice produs in portofliu https://campanii.secom.ro/alegem-bine/index.html

ProduseleSecom® si Good Routine®sunt disponibile in magazinul Secom din Timisoara (Piata Huniade nr. 3) si in celelalte magazine Secom® din toata tara.