Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente

OptiDora

OptiDora

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Baia Mare, Strada Vasile Alecsandri, nr. 89
Telefon
0362120112
Social links
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
359

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

OptiDora Baia Mare

Înființată în anul 2014, Optica OptiDora a însemnat de la bun început servicii de oftalmologie și optică medicală realizate cu pasiune, dedicație și profesionalism, cu o strădanie zilnică de a fi mai buni decât am fost ieri. Încă de la începutul activității ne-am bucurat de parteneriatul cu medicul primar oftalmolog Veronica Făt care asigură în cadrul locației noastre consultații oftalmologice la un înalt nivel de profesionalism.

Echipa este completată de optometriști care asigură consultațiile optometrice, consilierea clienților în alegerea ramelor și lentilelor dar și montajul acestora. Clienții noștri beneficiază de consultații și investigații oftalmologice de mare acuratețe, de consultații optometrice computerizate gratuite, de acces la un număr impresionant de modele și branduri de rame de ochelari, de lentile aeriene accesibile ca și pret dar și personalizate din gama Interoptik și Rodenstock.

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 10:00 - 18:00

Anunt Gold Beta Optic

Beta Optic Timisoara - Oftalmologie, Optometrie si Optica Medicala.