Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Opticlass

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Timisoara, Strada Coriolan Brediceanu, nr. 29
Telefon
0256491925
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
186

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Opticlass Timisoara

In cadrul Opticlass se efectuaza la ora actuala intreg spectrul de investigatii si proceduri terapeutice si chirurgicale oftalmologice. În 2001 Dr. Ivănescu Augustin înființează Clinica de Oftalmologie Opticlass Timișoara având ca obiectiv implementarea unor standarde înalte în diagnosticul și tratamentul medical și chirurgical al afecțiunilor oftalmologice. De la inaugurare și până în prezent, clinica a fost și este într-o continuă dezvoltare.

Pe plan tehnologic oferim pacienților și specialiștilor oftalmologi parteneri accesul la investigații și mijloace terapeutice de ultimă generație, coroborate cu experiența medicală vastă a personalului. Adresabiliatea în creștere, numărul mare de consultații și intervenții, asociate feed-back-ului pozitiv primit de la pacienții nostri, ne-au determinat ca în 2010 să ne extindem.

În clinică se efectuază la ora actuală întreg spectrul de investigații oftalmologice, cât și o gama vastă de intervenții chirurgicale. Actualizarea permanentă a practicii medicale este realizată prin urmărirea celor mai noi ghiduri terapeutice și participarea constantă la cele mai importante congrese de specialitate (Academia Americana de Oftalmologie, Societatea Europeană de Cataractă și Chirurgie Refractivă, Societatea Europeană de Glaucom).

Gradul ridicat de satisfacție al pacientilor datorat rezultatelor excelente și colaborării foarte bune medic-pacient, ne-a incurajat să ne dezvoltăm în continuare și să investim în dezvoltarea unui centru de referință. După efoturi susținute, în 2014 am inaugurat un nou centru medical care se ridică la exigențele unei specialități în continuă dezvoltare și la progresul căruia dorim să ni se alăture medici parteneri.

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Filtre cabinet oftalmologic

Facilitati: Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente
Zone din Timisoara: Cetate
Localitate: Timisoara

Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente