Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente

Optica Vista

Optica Vista

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Timisoara, Strada Romulus nr. 41
Telefon
0256294000
Social links
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
240

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Optica Vista Timisoara

Optica Vista
a luat nastere din dorinta noastra de a schimba conceptul de "magazin de optica", un concept care din pacate in tara noastra a degenerat foarte mult, in "cabinet de optica". Activitatea de optica, din punctul nostru de vedere, este o activitate conexa activitatii medicale si nu se poate face in orice conditii si "la orice colt de strada". Procesul de achizitie a unei perechi de ochelari este diferit de cel al achizitionarii unor haine, de aceea nu putem face acest lucru oriunde nimerim gindind ca este la fel!

Parerea noastra este ca, o prescriptie pentru ochelari sau lentile de contact corecta se poate obtine doar in urma unui consult oftalmologic complet, deoarece in urma consultului oftalmologic complet pot fi depistate si unele afectiuni ale ochilor precum glaucomul, degenerescenta maculara sau retinopatia diabetica, afectiuni la care prin tratament se poate in cel mai fericit caz stopa progresia dar nu se mai poate recupera vederea pierduta, iar depistarea precoce este esentiala.

La Optica Vista cabinetul de optica este situat linga cabinetul medical oftalmologic din cadrul Centrului Medical Vista, lucru convenabil atat pentru pacient cat si pentru medic, facilitandu-se astfel comunicarea dintre medicul oftalmolog si optician in ceea ce priveste prescriptia dumneavoastra. Iar daca in urma consultatiei sunt depistate afectiuni ale ochilor avem posibilitatea de a va oferi cele mai performante metode de investigatie si tratament, in cadrul Centrului Medical Vista existand doua sali de investigatii si un bloc operator dotate cu aparatura de ultima generatie.

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 9:00 - 19:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro