Medident International

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 2, Strada Johann Sebastian Bach, nr. 3
Telefon
0723200447
Fax
0212306486
Categorie
Furnizori aparatura medicala
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
131

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Medident International Bucuresti

Este o companie fondata in 1994, avand de la inceput ca obiect de activitate importul si comercializarea de materiale consumabile, instumentar si aparatura pentru stomatologie si tehnica dentara. De la inceput am ales sa importam numai produse de inalta calitate preferind sa ne adresam unui segment restrins de clienti, dar care apreciaza calitatea. Am fost printre primele companii de profil, care alaturi de alti colegi am incercat inca din acea perioada sa introducem pe piata din Romania cele mai noi si de actualitate produse.

Prin aceasta activitate de pionerat, nu de putine ori am reusit sa lansam pe piata Romaneasca anumite produse, chiar inaintea lansarii lor pe pietele consecrate din Europa de vest. Ca o prelungire fireasca a obiectului de activitate, in anul 1997 am deschis propria clinica de stomatologie, inclusiv un laborator de tehnica dentara, dotate la cele mai inalte standarde, care de-a lungul timpului au fost folosite pentru lansarea de noi produse sau cursuri practice cu anumite materiale pe care le promovam.

Daca la inceputul activitatii ponderea importurilor si vanzarilor o constituiau materialele consumabile, din anul 2001 am hotarat sa ne axam prioritar pe importul de aparatura. Pentru aceasta am incheiat contracte de furnizare cu unii dintre cei mai importanti producatori din domeniu, a caror calitate si fiabilitate sunt recunoscute la nivel mondial. In paralel am creat un department de service al carui personal a fost si este in permanenta instruit la fabricile furnizorilor, fiind abilitati de catre acestia, precum si de Ministerul Sanatatii sa desfasoare activitati de instalare, intretinere, depanare, etc.