LifeWave - calea spre sanatatea ta

LifeWave - calea spre sanatatea ta

Detalii eveniment

Telefon
0723512025, 0722214421, 0785288112
Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 1 an si 2 saptamani
Vizualizari
131

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sambata, 13 iulie 2019, incepand cu ora 11.00, la sediul Clinica Naturell din Timisoara, are loc o prezentare speciala a plasturilor Lifewave. Noua tehnologie non-invaziva de activarea a celulelor stem si de imbunatatire a sanatatii intregului organism.

Evenimentul nostru este destinat atat specialistilor, cat si tuturor "entuziastilor" si promotori ai sanatatii complementare. #Sambata, vom afla ultimele descoperiri din domeniul medicinei energetice, precum si cum putem valorifica o metoda de fototerapie moderna in diverse terapii pentru a extinde si optimiza practica terapeutica si a imbunatati rezultatele clinice.

Totodata, vom explora cum #fototerapia se imbina cu #acupunctura pentru a obtine niste rezultate unice intr-un mod non-invaziv, fara efecte secundare, cu beneficii de sanatate exclusive. Toate acestea, sustinute de multiple studii clinice de specialitate!

Afla care este urmatorul pas in stiinta regenerativa alaturi de noi! Te asteptam ca de obicei cu drag, voie buna si cele mai noi si utile informatii si detalii pentru tine si #sanatatea ta!
#Timisoara #terapii #stiinta & #dovezi #lifewave