Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente

Ideal Optic

Ideal Optic

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Timisoara, Calea Sagului, nr. 223
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
130

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Ideal Optic Timisoara

Ideal Optic este unul dintre liderii centrelor de optica medicala din Romania, fiind singura companie in domeniu care detine Certificatul de Calitate ISO 9001. Compania noastra a fost infiintata in anul 2002, dezvoltand cu succes o retea de 53 de centre de optica medicala in orasele resedinta de judet din intreaga tara.

Misiunea companiei Ideal Optic este de a pune la dispozita clientilor nostrii produse si servicii de inalta calitate, care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii acestora. Cel mai important capital al companiei Ideal Optic sunt angajatii. Medicii oftalmologi, optometristii, consilierii de vanzari si personalul de productie-montaj, toti formeaza o echipa care raspunde zilnic clientilor nostri cu profesionalism, responsabilitate si daruire.

Tinta noastra este sa oferim clientilor nostri, intr-o maniera profesionista si o inalta etica, cel mai bun raport CALITATE - PRET al produselor noastre. Dispunem de un program de gestionare a celor 5.000 de clienti lunar, cu ajutorul caruia emitem carduri de fidelitate care aduc facilitati de reducere la produsele achizitionate de acestia.

Filtre cabinet oftalmologic

Zone din Timisoara: Steaua
Localitate: Timisoara

Anunt Gold Beta Optic

Beta Optic Timisoara - Oftalmologie, Optometrie si Optica Medicala.