Anunt Platina Berghian Adina - doctor

Berghian Adina - doctor din Timisoara - oftalmologie

Iatagan Cristian - doctor

Detalii doctor

Adresa
Bucuresti, Strada Caramfil G. Nicolae, nr. 85 A
Social links
Categorie
Doctori
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
383

Voteaza & Distribuie

Prezentare doctor

Iatagan Cristian - doctor din Bucuresti - Medic primar urolog

Cu o experiență de peste 15 ani in chirurgia urologică minim-invazivă și peste 3.000 de intervenții endoscopice, laparoscopice și robotice efectuate, Dr. Cristian Iatagan este medic primar urolog in cadrul Ponderas Academic Hospital din București.

Este supraspecializat în chirurgia minim-invazivă a tumorilor tractului urogenital (endoscopică, laparoscopică, robotică).

Alături de echipa Departamentului de Urologie din Spitalul Ponderas, dr. Cristian Iatagan operează atât laparoscopic, cât și asistat de robotul da Vinci Xi, cel mai modern robot chirurgical din România și pe plan mondial. Robotul da Vinci Xi ofera un acces chirurgical precis asupra tumorilor, cu cele mai bune rezultate oncologice și funcționale și facilitează pacientilor o recuperare mai rapidă si ușoară.

Expertiza chirurgicală vastă cuprinde:
  • Prostatectomia radicală laparoscopică/robotică pentru cancerul de prostată;
  • Nefrectomia radicală /partială laparoscopică/robotică pentru cancerul renal;
  • Rezecția endoscopică bipolară/vaporizareă cu plasmă a tumorilor vezicale, respectiv cistectomia laparoscopică/robotică pentru cancerul vezical infiltrativ;
  • Rezecția endoscopică bipolară/vaporizarea cu laser verde a adenomului prostatic;
  • Ureteroscopia cu litotritie laser pentru litiaza reno-ureterală;
  • Cura chirurgicală a incontinenței urinare: implantarea de sfincter urinar artificial, implantarea de bandelete suburetrale (TVT, TOT);
  • Cura chirurgicală a disfunctiei erectile – implantarea de proteze peniene.

Dr. Cristian Iatagan este autor și coautor a peste 50 de articole și lucrări științifice publicate în literatura de specialitate și prezentate la congrese și simpozioane naționale și internaționale; lector si trainer la cursuri și workshopuri de pregătire medicală de specialitate, organizate la nivel național și internațional (European School of Urology); cercetător științific III.

Dr. Cristian Iatagan este membru al EAU (Asociația Europeană de Urologie), EAES (Asociația Europeană de Chirurgie Endoscopică), SIU (Societatea Internatională de Urologie), CLERU (Clubul de Laparoscopie, Endoscopie și Robotică Urologică), ARU (Asociația Romană de Urologie), ARCE (Asociația Română de Chirurgie Endoscopică), ESSM (European Society of Sexual Medicine), ISSM (International Society of Sexual Medicine), AMSR (Asociatia de Medicina Sexualitatii din România), IAASM (International Association of Aviation and Space Medicine).

Lucreaza la

Loc de muncaTelefonOrar
Spitalul Ponderas0219886

Filtre doctor

Specialitatea: Urologie
Tip: Medicina conventionala

Anunt Platina Dumitrasciuc Mihaela - doctor

Dumitrasciuc Mihaela - doctor cardiolog din Timisoara - tel. 0256.223.338 - specialitatea: cardiologie.