Anunt Gold Centrul de Reumatologie Artrokinetica by Dr. Motoc Delia

Artrokinetica Center din Timisoara va asteapta in noua locatie de pe Bd. Sudului Nr. 47 cu urmatoarele servicii medicale: Reumatologie, Medicina Interna, Ecografie, Fiziokinetoterapie. Centrul nostru are contract cu Casa de Sanatate.

Hyperclinica MedLife Baneasa

Hyperclinica MedLife Baneasa

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Bucuresti, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, nr. 10
Telefon
0219646, 0214084000
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Hyperclinica MedLife Baneasa

Deschisa in aprilie 2010, Hyperclinica MedLife Baneasa este a doua ca suprafata, dupa cea din Grivita, si a cincea unitate de mari dimensiuni deschisa de MedLife in Bucuresti. Ocupand 1.600 mp, noua hyperclinica se aliniaza conceptului unic de servicii medicale integrate, cuprinzand toate specialitatile in acelasi loc.

Alaturi de specialitatile medicale consacrate, clinica pune la dispozitia pacientilor servicii unice in MedLife, cum ar fi:
• Expertiza internationala pentru boli respiratorii si astm, prin intermediul unui specialist din Anglia
• ”Health Assessment” – pachete complete de evaluare a starii de sanatate, pentru diferite categorii de varsta si cu rezultate in aceeasi zi
• Centru de vaccinari internationale.

In plus, Hyperclinica MedLife Baneasa integreaza Centrul de Excelenta in Proctologie, singurul de acest tip din mediul privat, care este sustinut de medici specialisti de gastroenterologie, chirurgie si medicina generala.

De luni pana vineri, in intervalul orar 08:00 – 21:00, si sambata, in intervalul 08:00 – 14:00, clientii nostri beneficiaza in acelasi loc de investigatii si consultatii la 30 de specialitati si domenii medicale si de toata gama de analize de laborator, rezultatele acestora putand fi ridicate in 24 de ore la 70% dintre investigatiile de laborator, exceptie facand examenele histopatologice.

In cadrul Centrului de Excelenta in Proctologie, specialistii MedLife Baneasa ofera in exclusivitate investigatii complete si tratamente nonchirurgicale de tip ambulator pentru hemoroizi, precum si toate gama de investigatii si tratamente pentru cancerul de colon, dar si recomandari pentru preventia acestuia.

Orar centru medical/policlinica

Luni - Vineri: 8:00 - 21:00
Sambata: 8:00 - 14:00

Anunt Platina Medical Center Dr. Aljobory

Medical Center Dr. Aljobory Timisoara - Ecografie mamara - Obstetrică și ginecologie - Gastroenterologie - Pneumologie - Bronhologie - Medicină internă - Cardiologie - Endocrinologie - Neurologie - Urologie - Alergologie - Boli metabolice și de nutriție - Chirurgie generală - Chirurgie toracică