Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro

Hota cu flux laminar pentru citostatice - de la Precisa poate fi comandata

Hota cu flux laminar pentru citostatice - de la Precisa poate fi comandata

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 1 an si 7 ore
Vizualizari
242

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sectiile de oncologie se extind an de an, ca dovada a numarului mare de pacienti inscrisi in lista de tratamente. Statisticile arata ca suntem in topul tarilor europene privind diagnosticul de cancer, de diverse forme, atat la barbati, cat si la femei. Una din abordarile standard, clasice se refera la tratamentul cu citostatice.

Pentru a fi manipulate in siguranta, preparate corespunzator, tinand cont de regulile stricte de igiena si siguranta in acest domeniu, va fi necesara o hota cu flux laminar pentru citostatice. Iar pe aceasta o veti putea comanda de la Precisa. Vestit furnizor pe nisa de echipamente si aparatura pentru laboratoarea, Precisa este unul din intermediarii care va asigura consumabile diverse. De la aceasta agentie pot fi comandate: hota cu flux laminar vertical clasa II, sticlarie, teste rapide, materiale didactice si nu numai.

Hota cu flux laminar pentru citostatice - ce ar fi bine de stiut

O astfel de hota respecta standardele in vigoare, pe cele europene. Dotata cu filtre, doua la numar si anume cele de tip HEPA H14 are eficienta mare in a ventila spatiul si a elimina pana la 99.995% particulele cu Ø > 0.3 um. Este compacta si potrivita in orice tip de spatiu, cu dotari practice care sa permita celui care manipuleaza substantele sa lucreze usor. Permite reglaje implicit la fluxul de aer, include lumina, timer si alte detalii de acest gen pot face diferenta in modul practic de lucru. Va fi optimizat timpul de lucru implicit, ceea ce ar urma sa avantajeze utilizatorul.

Consiliere si ceva mai mult

Pentru cei interesati, la precisa.ro sunt disponibile astfel de hote. Cu toate datele tehnice incluse, acestea sunt detaliat prezentate in pagina oficiala. Daca inca sunteti in dubii despre ce sa alegeti sau nu stiti ca pret ce este mai rentabil ramane o optiune sa solicitati consilierea profesionala.

Cei din echipa Precisa va pot oferi in prima faza o cotatie de pret in functie de tipul de echipament sau aparatura dorita. Mai mult decat atat, colaborarea cu acest furnizor continua cu avantaje pentru orice client. Transportul poate fi efectuat cu delegat, iar un specialist reprezentant al firmei va fi prezent si la instructajul realizat pentru cei care ar urma sa foloseasca echipamentul in cauza. De asemenea, conform garantiei exista interventii gratuite, post garantie mentenanta si service-ul la nevoie pot fi asigurate de aceeasi echipa, dar contracost de aceasta data.

Servicii complete de la Precisa

Laboratoarele de testare sunt avantajate de un furnizor de baza. Nu doar diversitatea de produse este un avantaj, ci si preturile pe masura. Dat fiind ca tot ce tine de import pana cand aparatura ajunge la client tine de implicarea furnizorului, cu atat mai mult veti simti avantajul financiar la achizitiile facute de aici.

Multe dintre produsele disponibile la Precisa sunt in stoc, altele pot fi precomandate. Despre toate acestea veti putea descoperi in pagina oficiala, precisa.ro, unde puteti solicita de asemenea cotatia de pret.

Contact: office@precisa.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro