Fixclinique

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Bucuresti, Bulevardul Bucurestii Noi, nr. 64
Telefon
0722529728
Web
https://www.fixclinic.ro
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
63

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Fixclinique Bucuresti

FixClinique a fost infiintata in 1995 si functioneaza la adresa actuala din 1998, cand s-a finalizat dotarea cu aparatura medicala. FixClinique este organizata si condusa de Dr.Elena Marincea. Fix Clinique este numele comercial sub care functioneaza un centru medical modern si complet echipat care furnizeaza servicii medicale in special in domeniul chirurgiei plastice si reparatorii.

Pe langa aceste servicii se asigura o gama larga de servicii complementare si consultatii in urmatoarele domenii:
Chirurgie generala • Dermatologie • Laser-terapie • Psihoterapie • Consiliere psihologica • ORL • Ecografie mamara si abdominala • Analize de laborator

FixClinique dispune de o dotare foarte buna, facuta prin efort investitional propriu, iar preocuparea pentru introducerea celor mai noi tehnici din domeniu este prezenta constant. Cabinetele de consultatie sunt dotate cu tot necesarul iar sala de operatie este prevazuta cu cele mai moderne aparate. Ambianta este moderna si induce o stare de confort si incredere.

FixClinique a fost infiintata inca din 1995 si functioneaza la adresa actuala din 1998, cand s-a finalizat amenajarea spatiului si dotarea cu aparatura medicala. FixClinique este organizata si condusa de Dr. Elena Marincea, care in acelasi timp, pe langa celelalte functii administrative, este persoana care conduce echipa de chirurgi si face interventiile de chirurgie plastica si operatorie. In activitatea sa la FixClinique, Dr. Elena Marincea este completata de o echipa omogena cu un inalt profesionalism. Autoritatea si competenta Dr. Elena Marincea se bazeaza pe o foarte buna pregatire efectuata atat in tara cat si in strainatate, la clinici renumite si impreuna cu somitati in domeniu. Este primul medic chirurg din Romania care, incepand inca din 1990 a efectuat implanturi mamare si lipoaspiratii.