Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Eveoptic

Eveoptic

Detalii cabinet oftalmologic

Adresa
Timisoara, Bulevardul Take Ionescu, nr. 51
Telefon
0741186160
Social links
Categorie
Cabinete oftalmologie / magazine optica medicala
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
175

Voteaza & Distribuie

Prezentare cabinet oftalmologic

Eveoptic Timisoara

Cu o experienta in domeniul opticii medicale vine in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin intermediul acestul magazin online cu o gama completa de produse de optica medicala: rame ochelari, lentile ochelari, lentile de contact, ochelari de soare, ochelari de vedere, ochelari pentru soferi.

Produsele noastre sunt de ce mai buna calitate, de la producatori renumiti pe piata internationala si in cele mai noi trend-uri ale modei, astfel avem pe stoc o gama completa de rame ochelari barbatesti, rame ochelari femei, rame unisex, lentile ochelari, lentile de contact cosmetice si lentile de contact cu dioptrii de ultima generatie la preturi accesibile.

Ochelarii cumparati de la tarabe sau diferite magazine care nu sunt de specialitate, distorsioneaza, obosesc vederea sau chiar produc o stare de rau. Din acest motiv ochelarii de soare trebuie alesi cu grija, sa fie de calitate, cu certificat care atesta originalitatea. Toate produsele noastre sunt 100% originale cu certificat ce atesta originalitatea.

Orar cabinet oftalmologic

Luni - Vineri: 9:30 - 17:30

Filtre cabinet oftalmologic

Facilitati: Accesorii, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de vedere, Rame ochelari
Zone din Timisoara: Stadion
Localitate: Timisoara

Anunt Platina Clinica de oftalmologie Dr. Berghian

Clinica de oftalmologie Dr. Berghian - tel. 0356.808.440 - Accesorii, Chirurgie cu laser, Control oftalmologic, Lentile, Lentile de contact, Ochelari de soare, Ochelari de vedere, Rame ochelari, Tratamente