Egoclinic

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 6, Calea Plevnei nr. 82
Telefon
0722361063
Social links
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 8 luni si 1 saptamana
Vizualizari
142

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Egoclinic Bucuresti

Egoclinic este o clinica medicala in care oameni pasionati de profesia lor va ofera solutii medicale si chirurgicale pentru problemele dumneavoastra de sanatate. Beneficiem de o dotare cu echipamente moderne, care ne permit sa aplicam talentul si priceperea profesionala. Imbinam dorinta pacientilor de a completa sanatatea cu frumusetea, asiguram un cadru relaxat, o atmosfera prietenoasa si oferim preturi accesibile pentru servicii de inalta calitate. Clinica noastra a inceput activitatea din 1997 ca societate medicala mixta, romano-austriaca specializata in diagnosticul si tratamentul afectiunilor parului si implant de par propriu.

Beneficiem de un program cu finantare europeana si astfel am alaturat centrul de tratament al varicelor, centrul de dermato-cosmetica si un modern centru laser, care ne permite tratarea leziunilor cutanate, infrumusetarea si intinerirea pielii. Achizitiile tehnologice recente ne permit sa oferim executarea operatiei de implant de par propriu, cu unitati foliculare care persista toata viata si confera satisfactia estetica, cu rezultate pe masura clinicilor occidentale de renume, la preturi adaptate Romaniei.

Clinica dispune de o echipa medicala, formata din 5 medici si 5 asistente medicale si este coordonata de Dr. Nedelcu Irinel, care lucreaza de peste 15 ani in domeniul afectiunilor parului, are doctoratul in stiinte medicale, sustinand teza in domeniul parului, este membru al Societatii Internationale de Restaurare Chirurgicala a Parului (ISHRS), Vicepresedinte al Societatii Romane de Lasere in Medicina si Chirurgie (SRLMC), membru al Academiei Europene de Dermato-venerologie (EADV), membru al Academiei Americane de Dermatologie (AAD), cu multiple lucrari sustinute si publicate in domeniul afectiunilor parului si implantului de par.

Orar clinica

Luni - Vineri: 8:00 - 20:00

Filtre clinica

Tip: Private
Specialitatea: Dermatologie estetica, Dermatovenerologie