Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Disfuncția erectilă: cauze și tratamente

Disfuncția erectilă: cauze și tratamente

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 7 luni si 5 zile
Vizualizari
320

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Disfuncție erectilă este o afecțiune care cauzează probleme la aproximativ 1 din 10 bărbați, indiferent de vârstă. Printre cele mai frecvente simptome se numără rușinea, nesiguranța, frica de eșec, stresul în relație și, în unele cazuri, chiar depresia. Deși este un subiect tabu, este important să conștientizăm că, în multe cazuri, disfuncția erectilă poate fi remediată, permițând astfel bărbaților să se bucure din nou de o viață sexuală satisfăcătoare.

Cauzele disfuncției erectile


Există mai multe cauze ale disfuncției erectile, printre care se numără obezitatea, arterioscleroza, deteriorarea sistemului nervos, deficitul de testosteron sau medicamentele precum antidepresivele sau beta-blocantele. În plus, factorii psihologici precum stresul, frica de eșec, tensiunea, epuizarea sau depresia pot contribui, de asemenea, la dezvoltarea acestei afecțiuni.

Sfat: Este important de menționat că, în cazul în care bărbații au încă erecții noaptea sau dimineața, aceasta poate indica faptul că problema este de natură psihologică și nu fizică.

Tratamentele disfuncțiilor erectile


Există mai multe tratamente disponibile pentru disfuncția erectilă, iar adoptarea unui stil de viață sănătos poate avea un impact pozitiv. Printre acestea se numără mișcarea, antrenamentul de forță, alimentația sănătoasă, menținerea unei greutăți corporale normale, renunțarea la fumat, somnul suficient și mai multă relaxare. În cazul în care aceste schimbări nu dau rezultate, medicația, dispozitivele sau intervenția chirurgicală pot fi, de asemenea, o opțiune.

Medicația poate include pastile pentru erecție, cum ar fi Viagra sau terapiile de autoinjectare, care relaxează temporar vasele de sânge, permițând astfel mai mult sânge să ajungă la penis. Dispozitivele, cum ar fi o pompă pentru penis, pot fi foarte eficiente pentru a obține o erecție, în timp ce un inel pentru penis îți permite să-ți menții erecția pentru o perioadă mai lungă de timp. În unele cazuri, intervenția chirurgicală poate fi necesară, cum ar fi implantul penian, care poate fi inserat chirurgical și umflat cu ușurință pentru a obține o erecție cu aspect natural, fără reacții adverse.

La Dokteronline, clienții pot primi recomandări medicale online discrete și profesioniste de la medici înregistrați la nivel european. Este foarte simplu să vă rezervați o consultație și să primiți medicamentele prescrise la domiciliu.

Filtre

Tip: Afectiuni

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro