Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Clinica Pronia

Clinica Pronia

Detalii clinica

Adresa
Bucuresti, Strada Aviator Cretu Petre, nr. 20 A
Telefon
0725446330
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
165

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Clinica Pronia Bucuresti

Cu peste 8 specializări medicale, cu aparatura performanta care permite evaluarea completa a pacientilor şi cu o dotare cu analizoare de hematologie, biochimie, si electroliti, ne dorim să devenim ajutorul sperat pentru cei ce îşi doresc un serviciu medical de calitate. In cadrul clinicii noastre pacientii pot beneficia de consultatii si investigatii pentru urmatoarele specialitati medicale: cardiologie, medicina interna, neurologie, endocrinologie, gastroenterologie, pediatrie, ginecologie si explorari functionale. Echipa noastra reuneste medici cu o vasta experienta profesionala, dedicandu-se cu tot sufletul activitatii medicale si oferind o grija deosebita fiecarui pacient in parte.

Anunt Gold Estet & Gyn

Estet & Gyn Giroc - tel. 0749.276.189, 0766.295.677 - Lifting facial, Blefaroplastie, Rinoplastie, Otoplastie, Marire sau micsorare de sani, Scoaterea tatuajelor, Labioplastie.