Centrul Medical MedLife Victoriei

Centrul Medical MedLife Victoriei

Detalii centru medical/policlinica

Adresa
Bucuresti, Sectorul 3, Calea Victoriei, nr. 222
Telefon
0219646
Social links
Categorie
Centre medicale / Policlinici
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
62

Voteaza & Distribuie

Prezentare centru medical/policlinica

Centrul Medical MedLife Victoriei
Amplasat in centrul Bucurestiului, Centrul Medical MedLife Victoriei ofera servicii de medicina generala, medicina alternativa si stomatologie prin intermediul celor doua divizii pe care le cuprinde.

Divizia de medicina alternativa – ofera tratamente de medicina complementara pentru o paleta larga de afectiuni, reducerea nivelului de stres si echilibrarea psihologica a organismului.

In cadrul acestei divizii, pacientii pot beneficia de tratamente prin acupunctura, tratament prin terapia Yumeiho si mai multe tipuri de masaj (masaj terapeutic, masaj de relaxare, masajul sportiv, masaj Shiatzu si Streching, reflexoterapie, masaj capilar, drenaj limfatic si masaj special pentru femeile insarcinate).

Divizia de stomatologie – vine in intampinarea pacientilor cu servicii de diagnostic si tratament toate patologiile dentare. In cadrul diviziei functioneaza un serviciu de radiologie dentara care permite evaluarea problemelor dentare si stabilirea unui diagnostic precis pentru crearea unui plan de tratament.

Specialistii diviziei de stomatologie asigura tratamentul unei game complexe de patologii dentare din domeniile: stomatologiei generale, implantologiei, chirurgiei dentare, proteticii, paradontologiei, ortodontiei etc.