Anunt Platina Olariu Clinics

Olariu Clinics este o clinica privata situata in Timisoara, care ofera servicii de chirurgie estetica, plastica si dermatologie, intr-un spatiu dotat cu aparatura de ultima generatie, unde se folosesc produse de cea mai buna calitate.

Centrul de Medicina Fetala

Centrul de Medicina Fetala - Timisoara

Detalii clinica

Adresa
Timisoara, Calea Aradului, nr 113
Telefon
0356900
Categorie
Clinici / Spitale
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
117

Voteaza & Distribuie

Prezentare clinica

Centrul de Medicina Fetala Timisoara
Pricipalul scopeste acela de a depista la o virsta de sarcina cat mai mica (12 – 20 saptamini), acele sarcini care au un risc crescut de a prezenta complicatii / anomalii cromozomiale / malformatii congenitale. Sunt posibile astfel o serie de interventii diagnostice si terapeutice, ce permit o supraveghere speciala a acestor sarcinii.


Acest scop se poate realiza prin respectarea unui algoritm de management care include in principal oferirea unor consultatii de screening ecografic, tuturor gravidelor. Screening ecografic in primul trimestru (11-14 saptamani), in trimestrul 2 (20-22 saptamani) si in trimestrul 3 (32-34 saptamani). Diagnostic prenatal invaziv: biopsie de vilozitati coriale (CVS), amniocenteza, cordocenteza, biopsii fetale.

Orar clinica

Luni - Vineri: 10:00 - 14:00
Marti: 14:00 - 20:00
Joi: 14:00 - 20:00

Filtre clinica

Zone din Timisoara: Bucovina
Localitate: Timisoara
Specialitatea: Obstetrica ginecologie

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro