Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Ce tip de cutie cadou este sigura pentru fi oferita copiilor?

Ce tip de cutie cadou este sigura pentru fi oferita copiilor?

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 6 zile si 17 ore
Vizualizari
50

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Sosirea copiilor ne schimba fundamental viata. Impreuna cu rasetele acestora si bucuria primelor mici realizari, ne trezim intr-o o mare de griji, iar multitudinea de obiecte pentru copii imprastiale peste tot creeaza un adevarat haos. Astazi exista un mijloc real de a pune totul la locul sau si de a deveni stapanul ordinii si curateniei in camera copilului – cutiile de depozitare!

Cum depozitezi lucrurile copilului intr-o cutie cadou?


Organizarea depozitarii lucrurilor copiilor este o adevarata arta. Depozitarea in cutii a obiectelor pentru copii, in special a celor mici, este cea mai rapida si mai usoara modalitate de a pastra ordinea. O cutie cadou poate fi folosita pentru a depozita papusi, jucarii de dinti, zornaitoare, cuburi, piese de constructie, iar cand copilul creste - pixuri, vopsele, plastilina, obiecte mici, cu alte cuvinte, tot ceea ce creeaza de obicei dezordine in camera copilului.

Jucariile mai mari, cartile, albumele si cartile de colorat sunt mai bine depozitate pe rafturi, in dulapuri si sertare. Pentru aceste scopuri perfect potrivite sunt dulapurile inchise, dar si etajerele, bineinteles daca sunt alese de dimensiuni potrivite.

Sfat! Adapteaza sistemele de depozitare la nevoile copilului tau. Lucrurile de care are nevoie in fiecare zi ar trebui sa fie la vedere. Celelalte, mai in spate. Asadar, problema sortarii si depozitarii lucrurilor pentru copii poate fi rezolvata cu ajutorul cutiilor din lemn, de diferite dimensiuni si forme, cu aspect simplu brut. Avantajul cutiilor cu aspect brut este ca pot fi pictate de copii dupa bunul plac, personalizate si tranformate in obiecte magice!

Cum trebuie sa fie o cutie cadou oferita copiilor?


Atunci cand alegi o cutie cadou pentru a fi oferita copiilor, este important sa iei in considerare mai multe aspecte pentru a asigura siguranta si a face cadoul atractiv:

  • Materialul

Opteaza pentru o cutie cadou fabricata din materiale non-toxice si sigure pentru copii, cum ar fi lemnul. Asigura-te ca nu contine substante periculoase sau vopsele cu plumb;

  • Dimensiunea

Alege o cutie cadou care este potrivita pentru varsta copilului si pentru necesitatile acestuia;

  • Siguranta deschiderii

Asigura-te ca produsul ales se deschide usor si nu are are piese mici sau taioase care ar putea prezenta un pericol pentru copii;

  • Personalizare

Daca doresti sa faci cutia cadou mai speciala, o poti personaliza cu numele copilului sau cu mesaje motivationale.

In general, o cutie cadou simpla, dar bine aleasa, care este sigura si atragatoare poate fi cadoul ideal pentru un copil. Aceasta ii va oferi posibilitatea de a-si organiza si pastra obiectele personale intr-un mod distractiv si practic.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro