Cancerul de col uterin: Simptome si tratament

Cancerul de col uterin: Simptome si tratament

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sanatate
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Apartine de
Royal Hospital
Vizualizari
182

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 23 septembrie 202120:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Cancerul de col uterin: Simptome si tratament

România ocupă primul loc la nivel de incidență de cancer de col uterin în Uniunea Europeană, conform ultimelor date statistice (2012). Chiar și în lipsa datelor din ultimii 9 ani, la nivel clinic se constată un trend ascendent al cazurilor de cancer de col uterin, mai ales în stadiile avansate. Ce putem face?

Putem porni de la o discuție serioasă în ceea ce privește prevenția, simptomatologia, traseul de diagnostic și de tratament. Cancerul de col uterin are o evoluție lentă și este provocat, în cele mai multe cazuri de prezența virusului HPV, iar cea bună șansă de vindecare este depistarea precoce, în stadii precanceroase.

Vă invităm joi, 23 septembrie 2021, de la ora 20:00 la un webinar gratuit găzduit de Dr. Ioan Stoian, medic primar obstetrică-ginecologie și fondatorul spitalului privat Royal Hospital, dedicat sănătății ginecologice și de senologie. Alături de el, Dr. Mirela Vasile, medic specialist obstetrică-ginecologie cu supraspecializare în chirurgie ginecologică oncologică și Dr. George Diaconu, medic specialist obstetrică-ginecologie vor răspunde la întrebări importante despre cancerul de col, precum: care sunt factorii de risc, când trebuie făcut un control ginecologic pe baza unei simptomatologii specifice, dar mai ales, cum poate fi prevenit.

Învață cum să-ți ții sănătatea sub control!