Anunt Gold Cabinet psihologic Nicoleta Iordache

Cabinetul psihologic Nicoleta Iordache din Timisoara va ofera urmatoarele servicii - psihologie clinica - expertiza psihologica - psihoterapie pentru copii - psihoterapie pentru adolescenti - psihoterapie individuala si de cuplu - psihologi...

Cabinet psihoterapie Valentin Lica

Detalii

Adresa
Bucuresti, Drumul Taberei, nr. 26, bl. T1
Telefon
0722213655
Categorie
Cabinete / clinici psihologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
199

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cabinet psihoterapie Valentin Lica - Psihoterapia ajută la reducerea suferințelor

Suferințele apar și rămân cu noi datorită unor dezechilibre interne și externe, fizice și psihice, conștiente și inconștiente. Atunci poate fi suficientă o re-SETare: re-Structurare, re-Echilibrare, re-Transformare, și starea de suferință este schimbată în altceva, este diminuată sau chiar eliminată, iar psihoterapeutul este cel ce te ghidează în compunerea unei noi armonii.

Prin intermediul psihoterapiei ma adresez copiilor, adolescentilor si adultilor, pentru tratarea tulburarilor anxioase, atacurilor de panica, traumelor, depresiilor, fobiilor, problemelor de cuplu, dependentelor, tulburarilor de somn, tulburarilor de comportament alimentar, disfunctiilor sexuale, afectiunilor psihosomatice.


Filtre

Servicii psihologice: Psihoterapie

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro