Cabinet de psihologie Stancu Alexandra

Cabinet de psihoterapie Stancu Alexandra

Detalii

Adresa
Timisoara, Strada 1 Decembrie 1989, nr. 8
Telefon
0723342456
Social links
Categorie
Cabinete / clinici psihologie
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Vizualizari
113

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cabinet de psihologie Stancu Alexandra din Timisoara

Problemele de cuplu, dependențele, depresiile, tracul și fobiile – toate acestea fac parte din viața noastră. Când ne așteptăm mai puțin, traiectoriile scenariului nostru suferă modificări, o întâmplare imprevizibilă fiind de ajuns pentru a ne tulbura liniștea și echilibrul cu care eram obișnuiți. Alexandra Stancu ofera soluții rapide și eficiente pentru problemele pe care le întâmpinați. Până în prezent le-am demonstrat clienților că niciun obstacol nu este imposibil de depășit, indiferent de cât de copleșitor ar părea.

Activitatea mea are la bază principiile psihoterapiei ericksoniene și hipnozei clinice, însă, în funcție de nevoile dumneavoastră, tehnicile pot fi adaptate, apelând la analiza tranzacțională, psihoterapia cognitiv-comportamentală, psihoterapia rogersiană ș.a. Cabinetul meu vă pune la dispoziție un mediu intim și o atmosferă liniștitoare, invitându-vă la dialog și deschidere. Împreună, putem găsi răspunsuri la toate întrebările care vă macină. „Cum pot fi fericit?”, „Cum să fac față singurătății?”, „Ce profesie mi se potrivește?”, „Cum îmi înving temerile?” - acestea sunt doar câteva dintre temele de discuție pe care le tratez, găsind cele mai scurte căi spre rezolvare.

O ședință de psihoterapie are o durată de 60 de minute. De asemenea, dacă nu locuiți în Timișoara, putem programa ședințe de psihoterapie și pe Skype.

Orar

Luni - Vineri: 10:00 - 20:00
Sambata: 10:00 - 14:00

Filtre

Servicii psihologice: Consiliere psihologica, Psihoterapie
Deschis: Sambata
Zone din Timisoara: Stadion