Anunt Gold Cabinet psihologic Nicoleta Iordache

Cabinetul psihologic Nicoleta Iordache din Timisoara va ofera urmatoarele servicii - psihologie clinica - expertiza psihologica - psihoterapie pentru copii - psihoterapie pentru adolescenti - psihoterapie individuala si de cuplu - psihologi...

Cabinet de Psihologie Ana Moldovan

Cabinet de Psihologie Ana Moldovan

Detalii

Adresa
Cluj Napoca, Bulevardul Eroilor, nr. 34
Telefon
0748572834
Categorie
Cabinete / clinici psihologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
188

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cabinet de Psihologie Ana Moldovan din Cluj Napoca

Cabinetul individual de psihologie Ana Moldovan va asteapta intr-o atmosfera calda, linistita, prietenoasa unde va puteti exprima fara constrangeri problemele personale, suferintele emotionale, dificultatile cu care va confruntati zi de zi acasa, in relatiile cu cei dragi, la scoala sau la serviciu.

Aici puteti primi sprijinul si ajutorul de care aveti nevoie pentru a va cunoaste mai bine, pentru a va imbunatati performantele, relatiile sociale, relatia de cuplu si de familie, dar si pentru a putea depasi si rezolva dificultatile din viata.

Primul contact sau prima intalnire/sedinta o vom avea in birou, unde vom discuta in general despre motivul sau motivele pentru care ati venit. Ulterior vom stabili impreuna pasii pe care ii vom urma pentru a atinge obiectivele si scopurile pe care le aveti, iar sedintele vor avea loc in spatiul special amenajat pentru consiliere psihologica si psihoterapie (pentru adulti si adolescenti).

Copiii vor gasi un loc vesel special pentru ei, plin de jocuri, jucarii, carti de colorat si carti de povesti.

Orar

Luni - Vineri: 11:00 - 20:00
Sambata: 11:00 - 17:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro