Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

BioCorner - alege calea bio pentru sănătatea ta

BioCorner - alege calea bio pentru sănătatea ta

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 2 saptamani si 4 ore
Vizualizari
682

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Mâncarea rămâne o sursă vitală pentru viață și energia omului. Hrana este esențială pentru supraviețuirea noastră, și prin obținerea nutrienților și a energiei ceea ce noi mâncăm afectează în mod oricare sănătatea noastră. Astfel, actul mâncatului devine o artă a gustului, unde ne bucurăm de fiecare savoare și textură a hranei.

În era noastră, în special, mâncarea nu este mereu sănătoasă. Este acel caz când un produs poate aduce mai degrabă o plăcere, dar ce altceva? O influență negativă asupra sănătății și a corpului nostru? Din păcate, da. Așadar, dacă dorești să combini ceva sănătos cu ceva gustos, atunci magazinul online Biocorner.ro îți vine în ajutor, oferind o gamă complexă de produse bio. În rândurile ce urmează vei descoperi mai multe despre produsele organice și mai multe motive pentru care ai începe să le consumi.

Descoperă lumea produselor organice - vezi cine este BioCorner


BioCorner este un magazin online cu produse bio care a pornit cu un țel: acela de a oferi acces la o alimentație curată și sănătoasă. Are furnizori de produse verificați, care livrează produse proaspete și sănătoase. Premisa este că “Suntem ceea ce mâncăm” și, astfel, intenția este ca oamenii să se alimenteze cât mai sănătos posibil.

Gama largă de produse include:

- Fructe și legume bio, proaspete;
- Produse lactate și ouă, toate bio;
- Uleiuri și condimente bio;
- Cereale și produse de panificație bio;
- Băuturi și sucuri bio;
- Dulciuri și snackuri sănătoase bio.

5 motive pentru a alege produse bio: avantajele alegerii hranei organice de la BioCorner


  1. Poți fii sigur că achiziționezi produse bio, care sunt cultivate corect, fără folosirea pesticidelor chimice, sau a diverselor organisme modificate genetic, fără aditivi sintetici, pentru că echipa de la BioCorner dorește ca tu să beneficiezi de o hrană sănătoasă.
  2. E o soluție bună pentru persoane cu alergii, restricții alimentare sau alte probleme de sănătate.
  3. Aceste produse bio sunt controlate de persoane din organizații acreditate, care verifică dacă compania respectă reglementările ca ulterior produsele sale să fie etichetate ca bio.
  4. Poți obține un card de fidelitate atunci când faci cumpărături mai des, carduri care pot oferi discount de 5% prin acumulare a BIOPoints, discount 10% pentru copii cu alergii cu acumularea de BIOPoints și alte oferte speciale, doar pentru posesorii de acest card.
  5. Este posibilitatea de a cunoaște originea și componenta produselor consumate.


Vezi o mică listă de produse bio autentice și sănătoase pentru corpul tău


  • Din fructe și legume bio putem menționa: roșii bio ciorchine, eco pătrunjel, aloe vera bio, castane bio, andive bio, eco căpșuni, avocado bio, ardei roșu bio.
  • Lactate: brânză bio proaspătă de capră, smântână lichidă bio pentru frișcă, unt bio clarificat fără lactoză.
  • Carne și pește: frigărui bio de pui, coaste de porc bio marinate, cârnați bio de miel și vițel, biolust eco cârnați din carne de porc și vițel, somon file bio proaspăt, creveți bio curățați și fierți, biolust eco cuburi de șuncă de porc.

BioCorner este mai mult decât un magazin online, este un stil de viață ales pentru sănătatea trupului și a sufletului tău. Prin produsele pe care le pun la dispoziție, echipa de la BioCorner speră ca românii să aleagă calea unei alimentații sănătoase și curate - calea bio.

Pentru mai multe informații, contactează aici:

comenzi @biocorner.ro
0732115617