Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro

Beneficiile tratamentelor faciale cu radiofrecvență fracționată

Beneficiile tratamentelor faciale cu radiofrecvență fracționată

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 luni si 5 zile
Vizualizari
159

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Dacă sunteți în căutarea unei modalități non-invazive și nedureroase de a vă îmbunătăți aspectul pielii, poate doriți să luați în considerare tratamentele faciale cu radiofrecvență fracționată. Această tehnologie de ultimă generație utilizează unde blânde de energie de radiofrecvență pentru a stimula producția de colagen, pentru a strânge pielea flască și pentru a reduce liniile fine și ridurile.

Ce este tehnologia de radiofrecvență?


Tehnologia de radiofrecvență fracționată (RF) utilizează unde de energie electromagnetică pentru a încălzi țesuturile de sub suprafața pielii. Această căldură stimulează producția de colagen, o proteină care asigură structura și susținerea pielii. Producția de colagen scade în mod natural pe măsură ce îmbătrânim, ceea ce duce la slăbirea pielii, linii fine și riduri. Prin stimularea nivelurilor de colagen, tehnologia de radiofrecvență fracționată poate îmbunătăți tonusul și textura pielii și reduce semnele de îmbătrânire. Tehnologia de radiofrecvență este utilizată de mulți ani în mediul medical, cum ar fi pentru tratarea tumorilor și a altor afecțiuni medicale. În ultimii ani, a devenit din ce în ce mai populară ca tratament cosmetic neinvaziv pentru faț, gât și decolteu.

Cum acționează radiofrecvența asupra pielii?


Atunci când energia radiofrecvenței este aplicată pe piele, aceasta încălzește țesuturile subiacente, determinându-le să se contracte și să se strângă. Acest efect de strângere ajută la întărirea pielii lăsate sau lăsate, reducând ridurile și liniile fine. Pe măsură ce căldura pătrunde mai adânc în piele, stimulează, de asemenea, producția de colagen nou, ceea ce poate duce la îmbunătățiri de lungă durată ale texturii și tonusului pielii. Tratamentul este, în general, nedureros și neinvaziv, nefiind necesară nicio perioadă de repaus. Majoritatea persoanelor au nevoie de mai multe tratamente pentru a obține rezultate optime, dar efectele pot dura câteva luni sau chiar ani. Tehnologia de radiofrecvență este, de asemenea, sigură pentru toate tipurile și tonurile de piele, ceea ce o face o alegere populară pentru persoanele cu o gamă largă de probleme ale pielii. Poate fi utilizată pentru a trata o varietate de probleme, inclusiv ridurile, liniile fine, pielea flască și tonusul neuniform al pielii.

La ce să vă așteptați în timpul unui tratament facial cu radiofrecvență


Un tratament facial cu radiofrecvență durează de obicei între 30 și 60 de minute, în funcție de mărimea zonei de tratament. Înainte de începerea tratamentului, pielea va fi curățată. Tratamentul în sine este, în general, nedureros, deși unele persoane pot simți o ușoară senzație de încălzire pe măsură ce energia RF este aplicată. După tratament, pielea poate fi ușor roșie sau umflată, dar acest lucru dispare de obicei în câteva ore. Majoritatea persoanelor au nevoie de 2-3 tratamente pentru a obține rezultate optime, la câteva săptămâni distanță pentru a permite pielii să se vindece și pentru a permite continuarea producției de colagen.

Tratamentele faciale cu radiofrecvență sunt o modalitate sigură și eficientă de a îmbunătăți tonusul și textura pielii și de a reduce semnele de îmbătrânire. Prin stimularea producției de colagen, tehnologia de radiofrecvență fracționată poate ajuta la întărirea pielii lăsate sau lăsate, la reducerea ridurilor și a liniilor fine și la îmbunătățirea sănătății generale a pielii.

La Olariu Clinics, dl. dr. Liviu Olariu realizează tratamente cu microneedling si radiofrecvență fracționată, iar numărul de ședințe necesare este stabilit în funcție de particularitățile fiecărui pacient în parte, de tipul tenului, problemele cu care se confruntă, vârsta șamd. Consultațiile și procedura propriu-zisă se fac în Timisoara.

Prețurile le găsiți pe site-ul olariuclinics.ro, iar pentru programări puteți să îl contactați pe dl dr la numărul de telefon: 0742 286 458.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro