Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Augmentarea sânilor: ce trebuie să știți înainte de a lua o decizie

Augmentarea sânilor: ce trebuie să știți înainte de a lua o decizie

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
416

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Augmentarea sânilor este o procedură chirurgicală care poate avea un impact semnificativ asupra aspectului fizic și asupra stimei de sine a unei femei. Cu toate acestea, este important să luați o decizie informată înainte de a alege această procedură.

Cine este un candidat bun pentru augmentarea sânilor?


Pentru a fi un candidat bun pentru augmentarea sânilor, trebuie să aveți o stare generală de sănătate bună și să fiți în vârstă de cel puțin 18 ani. De asemenea, trebuie să fiți dispus să respectați instrucțiunile chirurgului plastician înainte și după procedură.

Există diverse motive personale și emoționale pentru care o femeie ar putea lua în considerare augmentarea mamară, fiecare caz reflectând dorințele și circumstanțele individuale. Această procedură poate oferi nu doar îmbunătățiri estetice, ci și o creștere a încrederii în sine și a satisfacției personale. Iată câteva dintre cele mai comune motive:

  • Sâni mici sau asimetrici: Multe femei se nasc cu sâni natural mici sau experimentează o asimetrie notabilă între sânii lor, ceea ce poate afecta proporția corpului și echilibrul estetic. Augmentarea mamară poate corecta aceste diferențe, oferind un aspect mai simetric și proporționat, ceea ce contribuie la o imagine de sine îmbunătățită.
  • Schimbări post-sarcină sau post-alăptare: Sarcina și alăptarea pot avea un impact semnificativ asupra mărimii și formei sânilor, determinând adesea pierderea volumului și a fermității. Multe femei aleg augmentarea mamară pentru a-și recăpăta forma sânilor de dinainte de sarcină, dorind să redobândească o siluetă mai tânără și mai plină.
  • Recuperarea după intervenții chirurgicale sau afecțiuni medicale: Intervențiile chirurgicale precum biopsiile mamare sau tratamentele pentru diverse afecțiuni ale sânului pot lăsa în urmă cicatrici sau pot altera forma și mărimea sânilor. În aceste cazuri, augmentarea mamară poate ajuta la restaurarea aspectului natural al sânilor, contribuind la vindecarea emoțională și la redobândirea unei imagini de sine pozitive.

Pe lângă aceste motive, decizia de a opta pentru augmentarea mamară poate fi influențată și de dorința de a îmbunătăți echilibrul general al siluetei, de a se simți mai confortabil în anumite tipuri de îmbrăcăminte sau de a aborda orice alte preocupări legate de imaginea corporală.

Ce tipuri de implanturi mamare există?


Există două categorii principale de implanturi pentru augmentarea mamară: cele umplute cu soluție salină și cele umplute cu gel de silicon. În prezent, implanturile cu soluție salină au devenit mai puțin populare și sunt rar utilizate. Pe de altă parte, implanturile cu silicon, care sunt umplute cu un gel de silicon, sunt preferate datorită avantajelor pe care le oferă. Deși costul acestora poate fi mai ridicat, implanturile cu silicon sunt apreciate pentru rata lor scăzută de rupere și pentru aspectul mai natural pe care îl conferă sânilor, făcându-le alegerea dominantă în procedurile de augmentare mamară.

Care sunt riscurile și complicațiile posibile ale augmentării sânilor?


Riscurile și complicațiile posibile ale augmentării sânilor includ:

  • Infecție
  • Hemoragie
  • Necroza pielii
  • Ruptura implantului
  • Asimetrie mamară.

Aceste complicații sunt rare, dar este important să fiți conștiente de ele înainte de a lua o decizie.

Care este costul augmentării sânilor?


Costul augmentării sânilor variază în funcție de o serie de factori, inclusiv tipul de implanturi mamare, experiența chirurgului plastician și locația clinicii. La Olariu Clinics pretul unei operatiid e augmentare mamara este de 3500 Euro + costul implantului mamar ( intre 1000 si 1500 Euro).

Augmentarea sânilor este o intervenție chirurgicală majoră ce poate aduce schimbări semnificative în aspectul și încrederea în sine, însă necesită o înțelegere completă și o decizie bine fundamentată. Este crucial să vă informați amănunțit și să discutați cu un specialist în domeniu pentru a evalua beneficiile, riscurile și așteptările realiste legate de această procedură.

Pentru cei interesați de augmentarea mamară, o consultatie la doamna doctor Daniela Olariu, un chirurg estetician și plasticianla Olariu Clinics, poate fi pasul inițial ideal. Având peste 15 ani de experiență în domeniu și cu sute de intervenții de augmentare mamara realizate, doamna doctor Olariu vă poate oferi în cadrul consultației inițiale o perspectivă detaliată asupra procedurii, discutând despre beneficiile acesteia, posibilele riscuri și procesul de recuperare postoperatorie.

Pentru a programa o consultație și a discuta despre opțiunile dumneavoastră în ceea ce privește augmentarea mamară, puteți contacta clinica telefonic la numărul +40 744 263 669, puteți vizita site-ul olariuclinics.ro sau puteți interacționa pe rețelele de socializare. Această oportunitate vă va permite să obțineți răspunsuri la întrebările dumneavoastră și să vă faceți o idee clară despre cum această procedură s-ar putea potrivi cu așteptările și nevoile personale.

Anunt Diamant CBS Medcom Hospital

Clinica Medcom din Timisoarareprezintă un spațiu al medicinei estetice de mâine, care se întâmplă azi, sub ochii noștri. Condițiile oferite, aparatura medicală, dotările excepționale, înalta pregătire profesională a personalului, toate reprezintă garanții pentru cei care decid să își întâlnească
https://medcom.ro