Dr. Felix Hair Implant - solutia pentru a avea din nou podoaba capilara de altadata

Dr. Felix Hair Implant - solutia pentru a avea din nou podoaba capilara de altadata

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
57

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atat barbatii, cat si femeile pot suferi de pierdere a parului. Problema este mai comuna in randul barbatilor, iar chelia incepand in jurul anilor 20, poate afecta destul de tare stima de sine. Cu acest lucru vine la pachet lipsa de incredere, iar uneori si depresia si anxietatea. Pe langa materialul genetic sau modificari hormonale specifice varstelor ce pot fi cauzele pierderii parului, acesta mai poate lipsi din cauza arsurilor. De asemenea, pierderea parului se intalneste si in cazul femeilor insarcinate, in cazul anumitor boli sau tratamente.

Este destul de frustrant sa fii in floarea varstei si sa ai chelie. Barbatii de obicei recurg la tot felul de tratamente de pe internet, insa fara sa aiba vreun rezultat. Singurul mod de a redobandi podoaba capilara dinainte de inceperea calvitiei, este un implant de par. Specialisti in aceasta interventie chirurgicala sunt medicii de la clinica Dr. Felix Hair Implant.

De ce sa vii la clinica Dr. Felix

Spre deosebire de alte interventii de acest gen, realizate de tehnicieni si nicidecum de medici ultra specializati in implantul de par, aceasta procedura este o investitie unica si permanenta. In trecut persoanele plecau in tari Occidentale pentru o astfel de interventie, insa acum aceeasi calitate se regaseste si in Romania la clinica Dr. Felix.

Cand te gandesti la implant de par pret te gandesti ca va costa o avere. Pretul nu este unul fix, intrucat gravitatea fiecarui caz este diferita. Astfel, poti solicita de la echipa Dr. Felix o oferta de pret inainte de a veni pentru procedura. Insa, tehnicienii ce folosesc alte metode decat cea Q-FUE, ofera doar niste rezultate temporare, dupa care trebuie sa revii pentru o noua interventie. Deci timp si bani pierduti. Factorul de decizie nu ar trebui as fie costul interventiei in fata calitatii. In plus, clinica Dr. Felix iti permite sa platesti implantul de par si in rate.

Despre tehnica Q-FUE

Tehnica Q-FUE este minim invaziva, se efectueaza sub anestezie locala, iar pacientul pleaca la scurt timp dupa interventie acasa, fara sangerari, fara cicatrici. Se vor marca zonele donatoare de pe scalpul pacientului si extrage fire de par din acele zone. Apoi medicul va implanta grefele cu maxima minutiozitate, fir cu fir, in unghiuri diferite. Astfel, dupa cateva luni parul obtinut va fi de o densitate maxima cu aspect perfect natural. Fiecare implant de par realizat aici este considerat o opera de arta. Medicii folosesc instrumente originale patentate, tehnici si protocoale complexe pre, intra si post operator. Chiar si persoane celebre din Romania au apelat la serviciile de implant par ale acestei clinici, printre ei numarandu-se Catalin Botezatu, Dorian Popa, Ilinca Vandici, Razvan Ciobanu, Adrian Ungur.

Implant de sprancene, barba si mustata

Desigur ca nu numai parul de pe cap poate disparea. Multi barbati se chinuie sa isi creasca o barba perfecta, de multe ori confruntandu-se cu goluri in aceasta. In cazul femeilor, o problema comuna este cea a sprancenelor subtiri. Acesta este rezultatul anilor de pensare excesiva.

Implantul de sprancene este unul dintre cele mai dificile de realizat din punct de vedere estetic. Insa, nu exista ceva ce medicii de la clinica Dr. Felix sa nu poata remedia. Acestia implanteaza fire de par de pe scalp, iar rezultatele finale se vor revedea dupa 4-6 luni. Medicul foloseste microtool-uri, este o interventie absolut sigura si nedureroasa, iar durata este de 3-4 ore. Fiindca foliculii de par provin de pe scalp, sprancenele trebuie stilizate, fiindca vor creste, deci trebuie tunse si pieptanate. In timp acestea se iau dupa directia de crestere a firelor preexistente, iar aspectul lor va fi perfect natural.

Descopera mai multe despre serviciile clinicii din pagina dr.felixhairimplant.ro

Contact:
+40 720 254 368
office@drfelix.ro